Celebris konserniin kuuluu jo yli 2000 palkansaajaa

Celebris kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Konsernin yhtiömme työllistävät eri toimialojen ammattilaisia jo yli 2000. Tarjoamme yrityksillemme monipuoliset työkalut ja innostavan ilmapiirin onnistumiselle. Tuemme kehitystä ja haluamme aina oppia matkalla myös jotain uutta.

Henkilöstöpalvelut

Citywork

Citywork on monipuolinen kumppani henkilöstöalalle. Citywork tarjoaa niin rekrytointiratkaisuja kuin kokonaisvaltaista työvuorosuunnittelua. Yritys toimii valtakunnallisesti seitsemän toimipisteen voimin.

Citywork on tunnettu erityisesti teollisuuden, logistiikan ja kaupan toimialoilta.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Avustaja.fi

Avustaja.fi Avustajapalvelut on suomalainen ja luotettava henkilökohtaisen avun palveluntarjoaja. Kunnioitamme asiakkaidemme oikeutta itsenäiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa. Kohtaamme jokaisen yksilöllisesti ja lämmöllä.

Henkilöstöpalvelut

HR-yhtiöt

HR Yhtiöllä on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla.  Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin.

Digitalisaatio

Tiitus

Tiitus kehittää ohjelmistoja oppilaitosten työelämä- ja urapalveluiden koordinointiin. Rakennamme oppilaitoksille oppilaitoksen näköistä digitaalista alustaa, jossa opiskelija, työnantaja ja oppilaitos voi toimia tehokkaasti yritysyhteistyön merkeissä

Digitaalisaatio

Pooli

Onko sinulla ollut ajatuksia myydä osaamistasi yrityksille tai yksityishenkilöille? Poolin kautta kevytyrittäjyys on riskitöntä. Voit kokeilla ideaasi ilman oman yrityksen perustamista ja laskuttaa yritys- tai yksityisasiakkaitasi laskutuspalvelu Poolin kautta.

Henkilöstöpalvelut

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys.

Päätoimialueemme on Etelä-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme työmaiden liikkuessa koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat julkiset organisaatiot sekä rakennusalan yritykset kaikissa kokoluokissa.´

Digitaalisaatio

Sarkain

 

Sarkain Oy on ketterä ohjelmistotalo, joka kehittää laajoja tietojärjestelmiä, verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia yritysten nopeasti kasvavaan tarpeeseen. Ratkaisumme toimivat kaikissa ”screeneissä” yhtä luonnollisesti. Toteutamme projektit kokonaisvaltaisesti ja kustannustehokkaasti ilman alihankintaketjuja.