HelppoA ja NOPEAA
TYÖNHAKUA JA TYÖVOIMAN LÖYTYMISTÄ

Visioimme, että digitaaliset palvelumme ja prosessimme voivat tehostaa Suomalaisten yrityksien kilpailuetua ja rakentaa merkittävää digitaalista kehitystä työnhakuun ja työvoiman löytymiseen. 

Kehitämme prosesseja

Haluamme optimoida ja resurssoida yrityksien kasvua tarjoamalla parhaita ratkaisuja ja palveluita työnhakuun ja työvoiman löytämiseen. 

Tarjoamamme palvelu on  joustavaa ja sisältää ainutlaatuista ammattitaitoa. Haluamme tukea jatkuvaa kasvua ja kehitystä. Tarkastelemme asioita aina monesta eri näkökulmasta. Tunnemme kohderyhmämme ja optimoimme tekemisemme tehokkaasti.

Digitalisoimme liiketoimintaa

Kehitämme jatkuvasti eri toimintamalleja ja panostamme digitaaliseen osaamiseen. Keräämme, analysoimme ja optimoimme dataa. Pyrimme digitalisoimaan ja tehostamaan niitä prosesseja, joihin ihminen ei pysty tuomaan lisäarvoa.

85 000

Digitaalisten palveluidemme piirissä on tällä hetkellä noin 85 000 työnhakijaa.

5 000

Yli 5000 yritystä käytää Celebriksen digitaalisia palveluita.

Kasvatamme liiketoimintaa,
Unohtamatta ihmistä ja arvoja

Menestymme

Olemme ratkaisu­keskeisiä ja suhtaudumme ihmisiin ja asioihin myönteisesti. Päätöksemme perustuvat aina parhaaseen käsitykseemme tosiasioista.

U

Kasvatamme

Kasvatamme luottamukseen perustuvia kumppanuuksia.

Toimintamme ytimessä on aina yksilö, ihminen. Välitämme ihmisistä ja edistämme yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia kaikissa tilanteissa.

Välitämme

Kuuntelemme sekä asiakasta että työntekijää ja kasvatamme luottamukseen perustuvia kumppanuuksia. Tavoitteenamme on asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyminen yhdessä yrityksiemme kanssa.