Citywork on allekirjoittanut kauppakirjan kouvolalaisen Projektivoima Oy:n koko osakekannan ostamisesta, minkä avulla Citywork vahvistaa merkittävästi henkilöstövuokrauksen palvelutarjontaa Kaakkois-Suomessa. Projektivoima on vuonna 2009 perustettu yritys, joka on menestyksekkäästi tuonut markkinoille myös vahvasti kasvavan Pooli-kevytyrittäjäpalvelun. Projektivoiman omistaja Mikko Mäkelä tulee järjestelyn yhteydessä Cityworkin emoyhtiön osakkaaksi ja osallistuu Projektivoiman hallituksen jäsenenä liiketoiminnan kehittämiseen. Projektivoiman operatiivisesta toiminnasta vastaa jatkossa Jussi Vainikka, joka on samalla myös kutsuttu Cityworkin emoyhtiön osakkaaksi.

Citywork Oy on henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii valtakunnallisesti ja haluaa panostaa pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, missä toimintamalleja saadaan kehitettyä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Cityworkin liikevaihto on vahvassa kasvussa ja sen odotetaan vuonna 2020 nousevan yli 30 miljoonaan euroon. Kasvava yrityskoko mahdollistaa myös jatkossa toiminnalle tärkeiden digitaalisten työkalujen kehittämisen.

”Projektivoima täydentää erinomaisesti alueellista palveluntarjontaamme. Pooli kevytyrittäjäpalvelu avaa meille myös merkittäviä valtakunnallisia kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa”, kertoo Cityworkin toimitusjohtaja Ville Kulmala.

”Tässä kohtaa yrityksen elinkaarta oli sopiva ajankohta hakea isompia muskeleita ja varmistaa riittävä selkänoja yrityksen jatkokehitykselle”, täydentää Projektivoiman toimitusjohtaja Mikko Mäkelä.

Lisätietoja antavat:

Ville Kulmala, Citywork Oy, toimitusjohtaja
puh. 0400 992 577, ville.kulmala@citywork.fi

Mikko Mäkelä, Projektivoima Oy, toimitusjohtaja
puh. 0500 200 333, mikko.makela@projektivoima.fi